NAISILLE: ALOITTELIJOIDEN VAELLUS


HETTA-PALLAS 25.-28.6.2020
HETTA-PALLAS 2.-5.7.2020
HETTA-PALLAS 3.-6.9.2020
HETTA-PALLAS 24.-27.9.2020

Onko haaveissasi useamman päivän vaellus Lapissa, mutta jostain syystä et ole vielä päässyt toteuttamaan unelmaasi? Nyt sinulla on mahdollisuus laittaa rinkka selkään ja lähteä oppimaan vaelluksen perusteita legendaariselle Hetta-Pallaksen reitille eräoppaan kanssa.


Hetta-Pallaksen 55km reitti kulkee upeissa erämaamaisemissa Suomen kolmanneksi suurimmassa kansallispuistossa. Päivämatkamme ovat maltilliset 10-15 km ja vietämme matkalla kolme yötä omissa teltoissa (saat tarvittaessa teltan vuokralle tai jaa teltta toisen kanssa).

Vaelluksen vetää jo vuosia Lapissa asunut eräopas Johanna Mikkola. Johanna on käynyt eräopaskoulunsa Huippuvuorilla ja tekee eräoppaan töitä läpi vuoden Lapissa ja sen nopeasti muuttuvissa olosuhteissa. Rauhallinen, eläinrakas sekä asiantunteva Johanna näyttää ja kertoo sinulle vaellukseen, telttailuun ja ruokailuun liittyviä niksejä sekä perusteita. Tämän vaelluksen jälkeen sinun on helppo lähteä toteuttamaan omia vaelluksiasi.


Vaelluksen aikataulu:

Tapaamme torstaina klo 10 Hetassa. Hetasta otamme veneen joen yli, josta vaellus alkaa. Vaellus kestää neljä päivää ja matkalla nukumme teltoissa kolme yötä. Vaellus päättyy sunnuntaina Pallakselle, jossa olemme noin klo 14.00.

Voimme järjestää sinulle kuljetuksen Leviltä Hettaan ja Pallakselta Leville lisämaksua vastaan. Jos olet tulossa omalla autolla, voit ostaa Hetasta autonsiirtopalvelun eli he ajavat autosi Hetasta Pallakselle odottamaan. Tämä maksaa noin 80€.

Voit lähteä tälle aloittelijoiden vaellukselle ystäviesi kanssa tai yksin, tulet joka tapauksessa varmasti saamaan uusia ystäviä. Vaelluksen minimi henkilömäärä on 4, jotta retki toteutuu. Jos vaellukselle osallistuu yli yhdeksän naista, mukaan lähtee luontoelämysohjaaja Anette Latva-Piikkilä.


Mitä tarvitset mukaasi vaellukselle?

Vaellukseen sekä eri säihin sopivat vaatteet
Teltta, makuualusta sekä makuupussi
Rinkka
Ruuantekovälineet, ruokaa, vesipullo / termospullo

Kun ilmoittaudut mukaan, lähetämme sinulle tarkemman pakkauslistan sekä käymme tarvittaessa läpi omia tarvikkeitasi. Annamme myös ohjeita mitä kannattaa / ei kannata pakata mukaan. Näin sinulla on turvallinen sekä luotettava olo lähteä ensimmäiselle vaellukselle Lappiin.

Retkellä on myös oma salainen Facebook-ryhmä, jossa jaamme osallistujille tietoa ja osallistujat voivat kysellä mm. kimppakyytejä, kimppatelttoja sekä mahdollista jakamista esimerkiksi trangioiden / keittimien kanssa.


Vaelluksen hinta on 260€ (sis alv.)


Tämän lisäksi sinulle tulee kustannettavaksi venekuljetus Hettassa, joka on 10€.

Mikä haluat kuljetuksen Levi-Hetta-Pallas-Levi, kuljetuksen hinta on 125€ per hlö.


Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse anettelatvapiikkila@gmail.com ja toimi näin:
OTSIKKO: NAISILLE: ALOITTELIJOIDEN VAELLUS HETTA-PALLAS

Vastaa meilissä ao. kysymyksiin:


Mille vaellukselle osallistut:Koko nimi:Ikä:Puhelinnumero:Paikkakunta:Mikä on aikaisempi kokemuksesi luonnossa liikkumisesta?Mikä on terveydentilasi (onko polvi/nivelongelmia, astmaa jne.)?Tarvitsetko kuljetusta Levi-Hetta-Pallas-Levi?

Paikkoja on rajoitetusti, joten ole vikkelä!
HUOM! Pidäthän huolen, että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajanvakuutus.


Discover Lapland on jo vuosia tehnyt läheistä yhteistyötä Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kanssa. Toimintamme perustuu vahvasti vastuullisuuteen sekä kansallispuiston sääntöjen noudattamiseen. Haluamme antaa osallistujalle varman pohjan luonnossa sekä kansallispuistoissa liikkumiseen ja vaeltamiseen. Discover Lapland on ensimmäinen ohjelmapalveluyritys Suomessa, joka sai Green Activities-sertifikaatin. Discover Lapland toimii Leviltä käsin ja sen omistaa Anette Latva-Piikkilä.


Tervetuloa maagiseen Lappiin viettämään unohtumaton Hetta-Pallas naisten vaellus!


Terveisin Johanna & Anette