NAISTEN LAPPI FREERIDE CAMP 27.-30.4.2019

Lapin keväthanget kutsuvat naisia Pallaksen upeisiin maisemiin nauttimaan vapaalaskusta hyvässä seurassa!


Toista kertaa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa järjestettävä Naisten Lappi Freeride Camp sopii vasta-alkajalle sekä vapaalaskua jo harrastavalle. Laita ilmoittautuminen sisään ja kalenterimerkintä 27.-30.4.2019.

Lumilautailijat, laskettelijat ja telemark – harrastajat


Jaamme osallistujat kolmeen eri ryhmään. Jokaisessa ryhmässä on omat ammattitaitoiset oppaat, joten kaikki saavat opastusta ja haastetta omien taitojen mukaan.

Aikataulu 27.-30.4.2019


Viikonloppu starttaa lauantaina 27.4. klo 21.00 yhteisillallisella Lapland Hotels Pallaksella. Järjestämme sinulle tarvittaessa kuljetuksen Leviltä Pallakselle lauantai-iltana klo 20.00.

Yövymme Pallaksen uniikissa hotellissa, joka tarjoaa jo ihan oman elämyksensä tunnelman ja lokaation kanssa. Hinta sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, oman huoneen saat lisämaksusta.

Sunnuntai-aamuna aloitamme kevyellä venyttelyllä, jonka jälkeen tankkaamme maukkaan aamiaisen ennen kuin puemme laskuvaatteet päälle ja suuntaamme kohti tuntureita. Käymme ennen ensimmäisiä laskuja läpi lumiturvallisuutta. Ensimmäisenä päivänä laskemme ns. hissi-offaria eli liikumme ylös tunturiin hissillä ja tulemme nautiskellen alas omia reittejä. Lounas syödään joko tunturissa tai hotellilla, kelistä riippuen.

Sunnuntai-iltana venyttelemme laskupäivän päätteeksi, saunomme ja vietämme mukavan illan Pallaksen vintage-henkisessä ravintolassa.

Maanantaina aloitamme taas reippaasti venyttelyllä ja aamupalalla, jonka jälkeen siirrymme tunturiin. Toisena päivänä liikutamme itsemme ilman hissejä tunturiin. Alkuun kertaamme jälleen lumiturvallisuusasioita, jonka jälkeen jakaannumme ryhmiimme ja lähdemme huiputtamaan keroja. Lounas tarjoillaan jälleen joko tunturissa tai hotellilla.

Maanantai-iltana venyttelyn ja saunomisen jälkeen on vuorossa PreWappu FreeDinneri eli juhlistamme vappua hieman etukäteen!

Tiistaiaamuna syödään ensin aamiainen, jonka jälkeen on kotiinpaluu. Voimme jälleen tarvittaessa järjestää sinulle kuljetuksen Leville. Halutessasi voit myös jäädä omatoimisesti laskemaan Pallakselle.


Mitä tarvitset mukaan?


Iloisen mielen ja aurinkolasien lisäksi, jokaisella osallistujalla tulee olla kypärä, laskuvälineet, lumiturvallisuusvälineet sekä reppu, jonne lumiturvallisuusvälineet sekä mahdolliset nousukarvat mahtuvat.

Jos sinulla ei ole jotain alla olevista välineistä, etkä saa niitä ystävältäsi / paikallisesta vapaalaskuseurastasi vuokralle / lainaan, voit vuokrata ne meidän kautta.


Lumiturvallisuusvälineet:

- Lumivyörypiippari

- Lumilapio

- Sondi


Lumilautailijat:

- Lumilauta + laskukengät + lumikengät + teleskooppisauvat Tai

- Splitboard + laskukengät + nousukarvat + teleskooppisauvat


Laskettelijat:

- Sukset

- Vapaalaskumonot

- Vapaalaskusiteet

- Nousukarvat


Telemark:

- Telemark-sukset

- Telemark – monot

- Sauvat

- Nousukarvat

Mitä Naisten Lappi Freeride Camp -paketti sisältää?


- Kolme yötä Lapland Hotels Pallaksessa kahden hengen huoneessa

- Illalliset, aamupalat, lounaat

- Lumiturvallisuusperusteet sekä vapaalaskun opastuksen ja ohjauksen

- Hissiliput

Naisten Lappi Freeride Camp hinta: 750€ (sis alv.).


Lisämaksusta lumiturvallisuusvälineet / laskuvälineet.
Lumiturvallisuusvälineet 50€ / viikonloppu
Lumikengät 40€ /viikonloppu
Lumilauta 75€ / viikonloppu
Skinnaussukset / telemarksukset (sisältää karvat ja sauvat) 75€ / viikonloppu
Lumilautakengät / laskettelumonot / telemarkmonot 47€ / viikonloppu
Teleskooppisauvat 12€ / viikonloppu
Kuljetus Levi-Pallas-Levi 10€
Kun olet laittanut kalenterimerkinnän ja ilmoittautumisen sisään, varaa lentosi / junasi/ bussisi välittömästi. Varsinkin lentojen hinnat nousevat mitä lähempänä ajankohtaa ne varaa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse anettelatvapiikkila@gmail.com ja toimi näin:


Vastaa meilissä ao. kysymyksiin ja saat vastauksena takaisin maksuohjeet.Koko nimi:Ikä:Puhelinnumero:Paikkakunta:Vuokratarve?

Tarvitsetko jotain vuokralle? Jos vuokraat laskuvälineitä, ilmoita myös pituus, paino ja mahdollinen kengänkoko monoihin.

Millä lasket?Kerro mikä on aikaisempi kokemus vapaalaskusta?Halutko lisämaksusta oman huoneen?Tarvitsetko kuljetusta Leviltä Pallakselle?

Paikkoja on viikonlopulle rajoitetusti, joten ole vikkelä!

HUOM! Pidäthän huolen, että sinulla on vapaalaskuviikonloppuna voimassa oleva vapaa-ajanvakuutus.

Tervetuloa maagiseen Lappiin viettämään unohtumaton Naisten Lappi Freeride Camp!

FACEBOOK: Naisten Lappi Freeride Camp