Naisten hiihtovaellus Hetta-Pallas


1.-5.4.2021
15.-19.4.2021

Oletko haaveillut hiihtovaelluksesta Lapissa? Liikut tunturisuksilla ahkio perässä valkoisten tuntureiden, rauhan ja avaruuden ympäröimänä. Heräät kiirunan narinaan, lumessa helmeilee miljoonia timantteja ja seuraat kuinka aika on pysähtynyt legendaarisella Hetta-Pallaksen reitillä Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.


Keväällä 2021 haaveita päästään toteuttamaan, kun järjestämme kaksi naisten hiihtovaellusta. Retket sopivat normaalikuntoisille hiihtovaelluksesta kiinnostuneille aloittelijoille.


Ensimmäinen hiihtovaellus järjestetään 2021 pääsiäisenä (1.-5.4.2021) ja retken kesto on neljä yötä ja viisi päivää. Yövymme matkan varrella varaustuvissa. Jos haluat kokeilla miltä tuntuu talvitelttailla, tämä on myös mahdollista, otamme teltan mukaan halukkaille.

Kevään toinen Hetta-Pallas hiihtovaellus järjestetään 15.-19.4.2021. Tämä retki mukailee pääsisäisen retkeä sillä erolla, että tällä hiihtovaelluksella nukutaan koko retki teltoissa.

Päivämatkat vaihtelevat 10-15km välillä. Näillä retkillä ammattitaitoiset ja mukavat paikalliset naisoppaamme opettavat ja näyttävät sinulle hiihtovaelluksen ja talvitelttailun perusteet ja voit jatkossa lähteä omille talviseikkailuille luottavaisin mielin.

Tarkemmat lisätiedot sekä hinnat retkistä julkaisemme heinäkuussa. Mikäli sinulla on jo nyt kysyttävää tai haluat tehdä alustavan varaukset (tämä ei sido sinua vielä mihinkään) ole yhteydessä anettelatvapiikkila@gmail.com.