/uutiset/2021-retket-ovat-nyt-myynnissae-ja-varattavissa

2021 retket ovat nyt myynnissä ja varattavissa

8.9.2020

2021 retket ovat nyt myynnissä ja varattavissa

Ruska-aika on alkamassa Lapissa ja revontulia on jo nähty taivaalla tanssimassa. Tämä on siis loistavaa aikaa julkaista 2021 retkemme, jotka ovat nyt myynnissä ja varattavissa.

Olemme suunnitelleet ja valmistelleet sinulle mielenkiintoisia ja ihania retkiä ensi vuodelle. Valikoimasta löytyy niin aloittelijaystävällisiä seikkailuja ja retkiä sekä kokeneemmallekin seikkailijalle antavaa haastetta. Retket toteutetaan pienryhmissä ja retkien tarkat kuvaukset löytyvät jokaisen retken omasta infosta.

Retkemme alkavat jo maaliskuussa vapaalaskun merkeissä Kilpisjärvellä. Huhtikuussa on luvassa hiihtovaellusta ja kesäretket alkavat juhannuksena Hetta-Pallas vaelluksella.

Heinäkuussa on tarjolla eri vaelluksia Tunturi-Lapissa sekä mielenkiintoisia seikkailuja Kilpisjärvellä sekä yhden päivän maastopyöräretkiä niin sähköpyörillä kuin tavallisilla maastopyörillä. MTB-retkistä laitamme tarkemmat tiedot nettisivuillemme nyt syksyn aikana.

Syyskuussa, upeaan ruska-aikaan, on vaelluksia aloittelijoille sekä meidän perinteinen viikonlopun kestävä maastopyöräretki.

Mikäli sinulla on kysyttävää retkistämme, voit olla yhteydessä suoraan anettelatvapiikkila@gmail.com, olemme täällä sinua varten.

Oikein hyvää syksyä ja tervetuloa mukaan retkillemme kotimaan ihanaan Lappiin!

Katso lisää uutisia

image

Helmikuun kuulumiset tunturista

image

Haluamme toimia kestävämmän tulevaisuuden puolesta

image

Discover Lapland palkittiin vuoden 2020 ohjelmapalveluyrityksenä

image

Tunturituulta, itsensä ylittämistä, revontulia ja luontoelämystä

image

Tyrmäävät maisemat ja aikaa itselle