/uutiset/haluamme-toimia-kestavamman-tulevaisuuden-puolesta

Haluamme toimia kestävämmän tulevaisuuden puolesta

30.1.2021

Luonto kuuluu meille jokaiselle. Jos luonto häviää, me häviämme. Liityimme WWF:n Ystäväyritykseksi vuosittaisella yrityslahjoituksella. Tukijana mahdollistamme WWF:n pitkäjänteisen ympäristönsuojelutyön sekä Suomessa että maailmalla.

WWF työskentelee ekologisen jalanjäljen pienentämiseksi ja luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi – esimerkiksi suojemalla Itämerta, tekemällä konkreettisia kenttähankkeita uhanalaisten lajien, kuten saimaannorpan, auttamiseksi ja taistelemalla ilmastonmuutosta vastaan.

- Discover Laplandin toimintaympäristö on Lapin luonnossa, pääasiassa kansallispuistoissa. Arktinen Lapin luonto on uskomattoman upea kokemus ympäri vuoden ja haluamme osaltamme olla tukemassa ja auttamassa luonnon hyvinvointia. Meidän missio ja tavoite on pitkäjänteinen sitoutuminen kestävään kehitykseen, vastuullisuuteen, oman toiminnan ympäristövastuullisuuden arviointi ja kehittäminen sekä asiakkaiden osallistaminen ja heidän tietoisuutensa kasvattaminen, sanoo Discover Laplandin toimitusjohtaja Anette Latva-Piikkilä.

WWF:n yrityslahjoituksista noin 80 prosenttia käytetään suoraan luonnonsuojelun tarpeisiin. Noin 20 prosenttia käytetään raportointiin, hallintoon ja varainhankintaan.

Suojele kanssamme monimuotoista luontoa ja jos tuntuu omalta, liity WWF:n kummiksi. Kummina olet rakentamassa tulevaisuutta, jossa ihmiset ja luonto elävät tasapainossa.