image

Uuden vuoden voimaretki

30.12.2023-1.1.2024

Hiihtäen kohti uutta vuotta, uuden vuoden lupauksia luonnon helmassa! Aloita vuosi 2024 energisesti ja positiivisesti uudenvuoden retkellä naisten kanssa Keimiöjärven tuvalle.


Vuoden vaihteessa kaamos on päättymässä näillä leveysasteilla. Lumiset maisemat ja päivän aikana muuttuva valo tunturien syleilyssä saa mielen rauhoittumaan.


Uuden vuoden retken kulku

Tapaamme Keimiöjärven parkkipaikalla lauantaina 30.12.2023 klo 10.00. Kun kaikki on valmista, lähdemme hiihtämään polkua pitkin Keimiötunturin juurta osittain myötäillen. Mystisen tunnelmallisessa ja lumisessa vanhassa metsässä hiihdämme kohti Keimiöjärven rantaa. Järvi sijaitsee Keimiötunturin, Sammaltunturin, Koivakeron ja Mustakeron välissä. Matkamme on tasaista ja rauhallista, ja voit nauttia luonnon kauneudesta ja hiljaisuudesta. Hiihtomatka on noin 6 kilometrin suuntaansa tasaisessa maastossa. Tuvassa yövytään kaksi yötä. Uuden vuoden aattona tehdään sään salliessa lyhyt päiväretki järven toiselle tuvalle. 1.1.2024 lähdemme puolen päivän maissa takaisin kohti Keimiöjärven parkkipaikkaa.


Majoittuminen Keimiöjärvellä

Keimiöjärven tupa tarjoaa paikan nauttia uuden vuoden rauhallisuudesta, kuunnellen hiljaisuutta ja tehden herkullista ruokaa tuvan lämmössä, kaukana rakettien paukkeesta.
Tuvassa voit esimerkiksi lukea kirjaa, joogata, palata korttia, luoda uuden vuoden lupauksia ja tavoitteita tai vain yksinkertaisesti olla. Nauttia olemassa olevasta hetkestä ja keskittyä omaan hyvinvointiisi. Tuvasta löytyy kamiina, kaasuliesi, kuivakäymälä, puuvarasto, välttämättömät keitto- ja ruokailuvälineet, patjat, tyynyt ja huovat.

image
image

Mitä sinun tarvitsee huolehtia retkeä varten?

Sinulle tulee huolehdittavaksi omat kuljetukset Keimiöjärven parkkipaikalle (suosimme ja suosittelemme kimppakyytejä,) omat ruoat, ruokailyvälineet sekä liikkumisvälineesi, jotka voivat olla perinteisen sukset karvapohjilla, tunturisukset karvapohjilla, liukulumikengät karvapohjilla, splitboard tai rando-sukset. Näiden avulla pääset liikkumaan kansallispuiston upeissa maisemissa ja nauttimaan talvisesta luonnosta. Jotta saat myös tavarasi ja tarvikkeesi tuotua mukanasi, tarvitset joko ison rinkan, ahkion tai pulkan millä vedät tarvikkeesi. Tupaan tarvitset mukaasi petivaatteiden suojaksi makuupussinsisälakanan tai lakanat ja tyynyliinan.

Vaatimustaso:

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta talviretkeilystä tai hiihtovaeltamisesta, sinun tulee kuitenkin osata hiihtää. Fyysisen kunnon puolesta retki vaatii peruskunnon.


Retken hinta on 250 € (sis alv.)

Hintaan kuuluu: Kaksi yötä Keimiöjärven vuokratuvassa Oppaan palvelut retkellä (oppaana Sanni Lampinen) Pakkauslista Apua tarvikkeiden lainaamiseen / vuokraamiseen.


Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse anettelatvapiikkila@gmail.com ja toimi näin:

OTSIKKO: Hiihto kaamoksen hiljaisuuteen Pallaksella 8.-10.12.2023
Vastaa meilissä ao. kysymyksiin:
Koko nimi:
Ikä:
Puhelinnumero:
Paikkakunta:
Oletko ollut aikaisemmin retkillämme? Jos olet, millä?
Mikä on terveydentilasi (onko polvi/nivelongelmia, astmaa jne.)?


Retken varaus- ja peruutusehdot:

Kun olet ilmoittautunut mukaan sähköpostitse, saat paluupostina materiaalikululaskun 50€. Kun lasku on maksettu, saat paluupostina retken materiaalit; pakkauslistan ja retkisuunnitelman.

Hiihtovaelluksen loppulaskun 200€ saat sähköpostiisi retken aloituspäivänä, jolloin lasku tulee maksaa ja lähettää tästä kuittikopio osoitteeseen anettelatvapiikkila@gmail.com .

Jos perut osallistumisesi retkelle missä kohtaa tahansa, pidätämme toimitetut retken materiaalien kulut sekä toimistokulut 50€. Ilmoittautumisen peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen anettelatvapiikkila@gmail.com .

Lue lisää varaus – ja peruutusehdoistamme tästä.

Pidäthän huolen, että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajan- tai matkavakuutus retken aikana.

Vaellukselle otetaan maksimissaan 8 naista, minimi henkilömäärä on 5, jotta retki toteutuu.

Mikäli sinulla on kysyttävää vaelluksesta, voit olla yhteydessä Anetteen joko meilitse anettelatvapiikkila@gmail.com tai soittamalla 040 772 4124.

Katso lisää retkiä

image

Kaamoshiihto Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa

image

Aloittelijoiden Hetta-Pallas hiihtovaellus

image

Haltin hiihtovaellus

image

Aloittelijoiden vaellus Hetta-Pallas 2024

image

Pohjois-Norjan vaellus