Discover Lapland

Discover Lapland on suomalainen yritys, jonka kotipaikka on Levillä.Tarjoamme ympäri vuoden opastettuja naisten vaellus-, hiihtovaellus-, maastopyöräily-, sekä vapaalaskuretkiä kauniissa ja ainutlaatuisessa Suomen Lapissa. Luonnolla on positiivinen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin ja mikä onkaan parempi paikka kokea luontoäidin voima kuin Lappi.

Oppaamme ja ohjaajamme ovat kunkin aktiviteetin koulutettuja alan ammattilaisia. Meille tärkeää on antaa paras mahdollinen asiakaskokemus ennen retkeä, retkellä ja sen jälkeen.

Arvoihimme kuuluvat:
Yhteisöllisyys
Luonto
Terveelliset elämäntavat
Kestävä kehitys ja vastuullisuus
Uuden oppiminen
Positiivinen energia

Discover Lapland on tehnyt vuosien ajan tiivistä yhteistyötä Pallas-Yllästunturin sekä Kilpisjärven kansallispuistojen kanssa. Vastuullisuus on vahva arvo toiminnassamme ja luonto toimintaympäristömme. Aktiviteettimme ovat lihasvoimalla toteutettuja ja haluamme antaa osallistujalle hyvän pohjan sekä luonnon- että kansallispuistossa liikkumiseen. Teemme myös kiinteää yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa ja palveluketjussamme on kestävään luontomatkailuun sitoutuneita toimijoita.

Discover Lapland oli ensimmäinen yritys maailmassa, joka sai Green Activities ympäristösertifikaatin. Missiomme ja tavoitteemme on pitkäjänteinen sitoutuminen vastuullisuuteen, oman toiminnan ympäristövastuullisuuden arviointi ja kehittäminen sekä asiakkaiden osallistaminen ja heidän tietoisuutensa kasvattaminen.

Discover Laplandin perustaja on Anette Latva-Piikkilä. Hän muutti Lappiin vuonna 2016, jonka kaunis ympäristö tarjoaa kaiken, mitä hän rakastaa tehdä Lapin kahdeksan eri vuodenajan aikana. Anette on luontoelämysohjaaja, tutkinnon hän suoritti Rovaniemen Santa Sport -koulussa.